АНОНС: Презентація видання з кулінарної дипломатії «Україна: Їжа та Історія»
Український інститут та проєкт «Їжакультура» презентують оригінальне видання з кулінарної дипломатії «Україна: Їжа та Історія» (Ukraine: Food and History).
У вівторок, 2 березня, о 15.30 в Українському медіа-центрі відбудеться презентація видання з кулінарної дипломатії "Україна: Їжа та Історія".
Це перше видання українською та англійською мовою, яке представляє розмаїття кухні України у її регіональному, національному та смаковому вимірі.
До видання увійшли не лише рецепти найбільш популярних та незвичних страв української кухні, але й історії та розповіді про культуру їжі в Україні. До створення книги долучилася команда найкращих шеф-кухарів та дослідників з гастрономічних студій.
Видання презентують:
Тетяна Філевська, креативна директорка Українського інституту
Олена Брайченко, засновниця проєкту "Їжакультура", дослідниця
Ігор Лильо, автор текстів, історик, журналіст, доцент кафедри історії середніх віків та візантиністки Львівського національного університету ім. Івана Франка
Ярослав Артюх, шеф-кухар
Трансляція буде доступною на сторінках Українського інституту та проєкту Їжакультура.