Перший в Україні музей повидла відкрито на Закарпатті
У селі Ботар Виноградівського району на Закарпатті відкрито перший в Україні дегустаційний зал і музей повидла. Відтепер туристи мають можливість продегустувати тут понад 20 сортів повидла, виготовленого з карпатських ягід, слив, чорноплідної горобини та журавлини.
20 вересня 2013
Про це пише ukrinform.ua.
Дегустаційний зал і музей внесений також у туристичний маршрут "Солодке Закарпаття", яке включає відвідування винних підвалів, музею меду і гастрономічних фестивалів.
"У перспективі в дегустаційному залі кожен бажаючий матиме можливість ознайомитися з процесом виготовлення повидла, отримати рецепти приготування його різновидів", - додали в Турінфоцентрі.